Kundreskontra

I denna distansutbildning lär du dig hantera kundreskontra i Visma Public redovisning och reskontra. Du får se hur du ska använda delsystemet kundreskontra på effektivt sätt och med god kvalité.

Kursinnehåll

Du får en genomgång av systemets grunduppbyggnad, samt struktur och inställningar för kundregister. Du kommer att se hur hantering av integrerade system fungerar. Genomgång av processen för hur du fakturerar och hanterar kontrakt. Inbetalningar och reskontrahantering samt påminnelse och kravrutiner. Rapporter och frågor.
 
Övrigt: Om det vid något tillfälle inte blir tillräckligt med deltagare, förbehåller vi oss rätten att ställa in eller flytta utbildningen till ett senare tillfälle.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som ska börja arbeta med kundreskontra i Visma Public redovisning och reskontra. Din roll är troligtvis ekonom eller assistent. Utbildningen lämpar sig även till dig som börjat arbeta i systemet och som behöver fylla på dina kunskaper.

Kursmål

Efter genomgången utbildning ska du kunna hantera kundreskontra i delsystemet samt känner till hur du effektiv arbetar i systemet.

Förkunskaper

För att på bästa sätt tillgodogöra dig utbildningens innehåll behöver du ha grundläggande kunskaper i ekonomi. Du kan dock vara ny inom området kundreskontra.

Pris: 10 000 kr exkl. moms

Kommande tillfällen i

Distansutbildning

Tillfället saknar adress
6 platser kvar
10 000 kr exkl. moms