Ekonomi och kontering i Visma Personec P

I denna utbildning, som sker i webbinarform, lär du dig effektiva arbetssätt i ekonomi och kontering i Visma Personec P. Du lär dig hur du som systemförvaltare eller motsvarande skapar bästa förutsättningar och inställningar, hantera avvikande kontering, rättningar och ombokningar, tar fram vissa rapporter och olika hantering av arbetsgivaravgifter. Utbildningen genomförs via webbinar och består av två tillfällen, 2 h vid första webbinaret och 1 timme på den andra.

Kursinnehåll

I denna utbildning, som sker i webbinarform, lär du dig effektiva arbetssätt i ekonomi och kontering. Du lär dig hur du som systemförvaltare eller motsvarande gör inställningar och förutsättningar för kontering och filer. Hur du rättar och ombokar, hanterar avvikande konteringar, tar ut vissa rapporter och hantering av arbetsgivaravgifter.

Utbildningen genomförs via webbinar och består av två tillfällen, som varar 2+ 1 timme.

Del 1
- 4 maj 2022 kl. 10.00 - 12.00.
Del 2 - 5 maj 2022 kl. 10.00 - 11.00.

Du behöver endast anmäla dig till del 1. Då blir du automatiskt anmäld till del 2.

Webbinartillfälle 1 går igenom inställningar och förutsättningar samt avvikande kontering och endel filförutsättningar.
Webbinartillfälle 2 fokuserar på rättningar och ombokningar, vissa rapporter samt möjlighet till beräkningar på arbetsgivaravgifter.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som troligen är systemförvaltare eller löneadministratör med ansvar för lönekörning inom offentlig förvaltning.

Kursmål

Efter utbildningen ska du ha förståelse för och kunna skapa inställningar för smidig kontering, rätta och göra ombokningar, hantera avvikande kontering, ta ut vissa rapporter.

Förkunskaper

För att tillgodogöra dig utbildningen behöver du har viss kunskap om lönebearbetning och systemförvaltning av lönesystemet Personec P.

Kommande tillfällen i

Webbinar

Tillfället saknar adress
2023-05-04 10:00 - 12:00
Platser finns