Anläggningsreskontra 3 halvdagar

I denna utbildning som hålls på distans, lär du dig hantera anläggningsreskontra i Visma Redovisning och Reskontra. Du får följa hela processen i systemet, från att hämta information i huvudboken till avskrivning. 
Utbildningen är fördelad på 3 halvdagar förmiddag under våren 2023. När du anmäler dig till ett utbildningstillfälle är du automatiskt anmäld till alla 3 halvdagarna. Priset avser samtliga halvdagar.

Datum:
8 maj 9-12
9 maj 9-12
10 maj 9-12

Kursinnehåll


Du får en genomgång av arbetsflödet/processen under ett kalenderår samt systemets grunduppbyggnad.

Du får se funktionerna för att dela upp och slå ihop objekt, aktivering av investeringsutgifter, hämtning av investeringar samt integration av kapitalkostnader.

Vidare tittar vi på försäljning och utrangering, budgetering av kapitalkostnader samt analysfrågor för skapandet av egna rapporter. Vi går också igenom budgetlista och övriga frågor. Vi behandlar pågående investeringar och olika sätt att hantera dessa poster. Vi tittar även på den nya funktionen för skattemässig avskrivning. Det kommer också att ges möjlighet till att ta upp egna frågor.

Datum:
8 maj 9-12
9 maj 9-12
10 maj 9-12

 

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har en systemförvaltande roll och som ska börja hantera anläggningsreskontra i Visma Redovisning och Reskontra. Kursen lämpar sig även för dig som börjat arbeta i systemet men som behöver en uppfräschning av dina kunskaper.

Kursmål

Efter genomgången utbildning kan du hantera grunderna i delsystemet Anläggningsreskontra samt har fått veta hur du nyttjar systemet mest effektivt.

Förkunskaper

För att på bästa sätt kunna tillgodogöra dig utbildningen har du grundläggande ekonomikunskaper. Du kan vara ny inom området anläggningsreskontra och i din systemförvaltande roll.

Kommande tillfällen i

Distansutbildning

Tillfället saknar adress
2023-05-08 09:00 - 2023-05-10 12:00
Platser finns